Kurum Adı : Üçgöl İlkokulu
WEB Adresi : http://almusucgolilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ÜÇGÖL KÖYÜ ALMUS/TOKAT

VİZYON
Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıklarını yenmiş, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirasına sahip çıkabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

MİSYON
Milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : ODUN-KÖMÜR
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:50 - 14:30
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : OKULUMUZDA LOJMAN BULUNMAKTADIR FAKAT KALINABİLMESİ İÇİN MASRAFI BULUNMAKTADIR.

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 17 KM ,İL MERKEZİNE UZAKLIK 52 KM UZAKLIKTADIR.YOLUN 9 KM´LİK KISMI ASFALT OLUP 7 KM´LİK KISMI İSE STABİLİZE YOLDUR.
Ulaşım : OKULUMUZA ULAŞIM ŞAHSİ ARAÇLARLA YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri Bilgisi : ÜÇGÖL KÖYÜ - ÜÇGÖL İLKOKULU ALMUS/TOKAT